• Luni-Joi 08:00 - 20:00
  • Vineri 07:00 - 16:00
  • Sâmbătă și Duminică ÎNCHIS

Cum știi că în bucătăria ta sunt gândaci?

Înmulțirea insectelor odată cu sezonul cald conduce la un mai mare grad posibil de infestare a locuințelor noastre. Una dintre cel mai des vizate camere este… bucătăria. Indiferent de anotimp, cu o diminuare vizibilă însă în timpul iernii, bucătăria rămâne cea mai importantă sursă de hrană și adăpost pentru gândaci din casă.

Există câteva semne care vă pot confirma existența acestor insecte în bucătărie. Primul dintre acestea este observarea efectivă a gândacilor – pentru că aceștia sunt cel mai adesea nocturni, preferând noaptea pentru a ieși din ascunzători, sesizarea pe timpul zilei trebuie să aibă urmări imediate de combatere – cu siguranță există mai mult decât un gândac în casă!

De asemenea, dacă observați mici puncte negre, acestea sunt fecalele gândacilor mici; fecalele gândacilor de dimensiuni mai mari sunt de culoare maronie și au o formă ușor alungită.

Anumite specii de gândaci produc mirosuri neplăcute.

Uneori, prezența gândacilor poate avea un efect negativ asupra alergiilor oamenilor sau a astmului, ceea ce conduce la o accentuare și agravare a simptomelor.

Clienții noștri