• Luni-Joi 08:00 - 20:00
  • Vineri 07:00 - 16:00
  • Sâmbătă și Duminică ÎNCHIS

Curățenia de toamnă

La sfârșitul verii este important să pregătim locuința pentru noul anotimp care sosește. Mai mult decât acest motiv, este un eveniment necesar mai ales în vederea întoarcerii din concediu. În perioada în care am fost plecați în vacanță, casa rămâne neaerisită, întunecată. De asemenea, nu o dată s-a întâmplat ca în bagajele cu care venim din locurile pe care le-am vizitat să existe mici insecte, gândaci, care s-au cuibărit în valize (în special dacă am fost la munte, cu cortul, la țară, etc.).

Primul lucru când începem curățenia este deschiderea geamurilor și aerisirea tuturor camerelor. Inclusiv dulapurile cu haine, care au stat închise în tot acest timp și unde dorim să așezăm îmbrăcămintea spălată și frumos parfumată pe care am purtat-o în vacanță. Este important să aspirăm covoarele și să curățăm parchetul sau gresia, precum și să schimbăm așternuturile pentru paturi.

Dacă socotim că acum este momentul în care să ne pregătim deja pentru toamnă în adevăratul sens al cuvântului, este timpul să organizăm dulapul diferit, să punem mai în spate hainele subțiri și să acordăm suficient spațiu îmbrăcăminții mai groase. De asemenea, dacă am avut covoarele strânse pe timpul verii și dorim ca locuința să devină mai călduroasă pe anotimpul de tranziție între vară și iarnă, putem așeza covoarele. La fel, cearceafurile cu care ne-am acoperit vara trebuiesc înlocuite acum cu pături semi-groase.

Bineințeles, este recomandată și o dezinsecție a locuinței și chiar o dezinfecție a tuturor camerelor.

Clienții noștri