• Luni-Joi 08:00 - 20:00
  • Vineri 07:00 - 16:00
  • Sâmbătă și Duminică ÎNCHIS

Dezinsecție la domiciliu profesională

O dezinsecție la domiciliu profesională, realizată de o firmă specializată este necesară pentru a elimina complet dăunătorii, inclusiv ouăle acestora.

Suntem obișnuiți cu toții cu ideea că la un moment dat vom avea de-a face cu insecte în locuința noastră, în special cu gândacii de bucătărie. Primul gând care ne trece prin minte în momentul în care ne confruntăm cu acești dăunători este că vom achiziționa din comerț soluții speciale. Le aplicăm, le lăsăm să acționeze peste noapte, iar insectele vor fi eliminate, fără să apelăm la ajutorul firmelor care se ocupă cu dezinsecția la domiciliu.

Este posibil să funcționeze, însă numai pentru o perioadă scurtă. O dezinsecție eficientă tratează cauzele, nu numai efectele. Gândacii de bucătărie spre exemplu se pot strecura în locuință prin crăpături, venind de la subsol sau ghena de gunoi de pe palier. Aceasta înseamnă că problema este extinsă, iar eliminarea lor completă necesită o intervenție pe toata scară de bloc.

În cazul în care locuiți la curte, sursa poate fi mai greu de identificat, întrucât gândacii și alte insecte se pot strecura în interiorul locuinței de oriunde. Astfel, o evaluare din partea unor specialiști este bine venită pentru a depista eventualele ascunzători și cuiburi de gândaci.

O dezinsecție la domiciliu implică și eliminarea ouălor de gândaci și alte insecte dăunătoare. Astfel se previne apariția unor noi dăunători, dar se elimină și cuiburile și locurile în care se ascund. Totodată se semnalează și locurile prin care pot pătrunde în locuință, astfel că puteți lua măsurile necesare pentru a preveni reapariția acestor dăunători.

Pentru o dezinsecție la domiciliu trebuie să fie luat în calcul nivelul de toxicitate al soluțiilor aplicate. Firmele specializate utilizează substanțe ecologice pentru a nu afecta oamenii și mediul, iar raza de acțiune a acestora este mai extinsă.

Având în vedere aceste aspecte, la următoarea ședință de bloc v-ați putea convinge vecinii să opteze pentru o dezinsecție la domiciliu profesională pentru ca lupta cu gândacii să nu fie repetitivă.

Clienții noștri