• Luni-Joi 08:00 - 20:00
  • Vineri 07:00 - 16:00
  • Sâmbătă și Duminică ÎNCHIS

Șoarecii din casă!

Toamna este momentul favorabil pentru înmulțirea șoarecilor în jurul și în interiorul casei. Anotimpurile reci determină ca aceste rozătoare să caute adăpost în locuințe sau garaje – locuri uscate și călduroase care oferă în special o sursă de hrană.

Forma corpului le permite accesarea unor spații înguste prin care aceștia pot ajunge la ținta dorită – astfel, mijloacele prielnice sunt găurile în pereți, în podele, în ferestre sau prin țevile de canalizare. Aceleași căi de acces sunt folosite și de gândaci. Toate aceste categorii de dăunători, odată instalate în spații sigure din locuință, se vor înmulți rapid și nu vor căuta să mai iasă afară.

Pe lângă serviciile specializate de deratizare și dezinsecție oferite de echipa Terminatorii, există câteva aspecte de care vă puteți îngriji și dvs. pentru a evita infestarea casei cu șoareci, șobolani sau gândaci. În primul rând trebuie să vă asigurați că toate fisurile și găurile sunt acoperite; cel mai eficient este repararea acestora imediată și acoperirea cu materiale specializate, precum ciment, silicon sau metal. Același lucru este necesar de realizat și pentru conducte sau țevi – există numeroase situații în care dăunătorii au pătruns în baie sau bucătărie prin chiuvete sau scurgerile de la cabina de duș sau de la cadă.

De asemenea, asigurați-vă că alimentele sunt bine depozitate, nu în pungi ci mai degrabă în cutii din materiale sigure, cu capace, pentru a preveni atât răspândirea mirosului, cât și a accesului dăunătorilor. Curățenia bucătăriei este un aspect deosebit de important în prevenirea infestării locuinței cu șoareci. Strângeți întotdeauna toate resturile de mâncare, ștergeți masa cu săpun pentru a îndepărta orice pete dulci și de asemenea păstrați curat spațiul din zona coșului de gunoi.

 

Clienții noștri